Trailer 'Aquaman and the Lost Kingdom' bevestigt terugkeer van Amber Heard

Trailer 'Aquaman and the Lost Kingdom' bevestigt terugkeer van Amber Heard

Niet iedereen is blij.

Vorige zomer had bijna iedereen het over de rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard. De twee acteurs namen het tegen elkaar op, maar ondanks het feit dat Depp won, acteert Heard wel gewoon vrolijk door.

Dit zorgt toch wel voor de nodige gefronste wenkbrauwen. Depp werd namelijk vervangen in de Fantastic Beasts and Where to Find Them-franchise, terwijl nu dus blijkt dat hij onschuldig was. Heard mocht echter wel aanblijven als Mera voor het nieuwe Aquaman-avontuur. Niet iedereen is hier blij mee.

Ophef
De nodige filmfanaten vinden het onterecht dat Depp het een lange tijd behoorlijk lastig heeft gehad, terwijl Heard dus wel door kan gaan. Er deed dan ook een petitie de ronde om haar toch volledig uit de blockbuster te halen. Deze werd maar liefst door 4,62 miljoen mensen ondertekend!

Ondanks het feit dat velen haar dus misschien liever niet zien, zit ze dus wel in de film. Wel doet een gerucht de ronde dat haar aandeel maar miniem is, maar producent Peter Safran zegt dat ze haar niet volledig uit de film willen halen.

Reactie
Zo zegt Safran: "Als ik heel eerlijk ben, denk ik niet zo'n druk ons iets doet. Je moet gewoon doen wat het beste is voor de film. Wij vinden dat dat James Wan, Jason Momoa en Amber Heard zijn. Dan is de keuze snel gemaakt".

De trailer van Aquaman and the Lost Kingdom werd tot nu toe enkel en alleen op de ComicCon vertoond, maar zal hoogstwaarschijnlijk over niet al te lange tijd ook online komen te staan.

NieuwsFilm

meest populair