Ben Stiller over schokkende masturbatiescène: "dacht dat mensen gek zouden worden"

Ben Stiller over schokkende masturbatiescène: "dacht dat mensen gek zouden worden"

Ging de acteur te ver in 'Dodgeball'?

Ben Stiller heeft al heel wat films gemaakt. Voor sommige komedies ging hij behoorlijk ver, maar hij dacht dat een bepaalde scène zelfs te choquerend was. Het gaat hier om zijn beruchte moment in Dodgeball: A True Underdog Story.

Als je de film hebt gezien dan weet je waarschijnlijk wel om welke scène het gaat. Stiller speelt de knettergekke White Goodman, die op een gegeven moment een stuk pizza zijn onderbroek induwt en zich hiermee begint te masturberen.

Moment
Zo zien we Goodman flink aan zijn pizza snuiven terwijl hij een kookprogramma kijkt. Hij raakt hier behoorlijk opgewonden van, maar lang kan hij niet 'genieten', want zijn dodgeball collega Me'Shell stormt in een keer binnen.

Hieronder zie je enkele grappige scènes van de cultfilm, waar dit moment ook tussen zit.



Vrees
Stiller was bang dat dit in de ogen van de nodige kijkers te ver zou gaan. De scène werd wel aangepast, want oorspronkelijk zou Goodman een porno kijken van mensen met behoorlijk wat overgewicht, maar dit werd dus vervangen door een kookprogramma om het allemaal wat minder intens te maken.

Toch was dit niet genoeg om Stiller gerust te stellen, die dacht de scène alsnog tamelijk choquerend was. Uiteindelijk is dit natuurlijk wel ook het doel van de film, maar toch is Dodgeball zeer geliefd. Niet zo heel gek dus, dat er al die jaren later alsnog een vervolg komt, waar Vince Vaughn sowieso voor terugkeert.

NieuwsFilm

meest populair