Wacht even: wordt deze topactrice The Thing in 'Fantastic Four'-remake?

Wacht even: wordt deze topactrice The Thing in 'Fantastic Four'-remake?

Mila Kunis laat zich er zelf over uit.

Er wordt behoorlijk veel gesproken over de nieuwe Fantastic Four-film van Marvel. We hebben de laatste paar weken dan ook al de nodige namen voorbij horen komen en nu wordt weer een ander bekende actrice genoemd. Zij reageert hier nu zelf op.

Het gaat hier om niemand minder dan Mila Kunis. De actrice wist hoge ogen te gooien in o.a. Black Swan en was ook te zien in andere blockbusters als Ted en Jupiter Ascending. Maar gaat zij nu ook tekenen voor de Fantastic Four-remake?

Aparte rol
Wat wel heel opvallend is, is dat het hier niet zou gaan om de rol van Susan Storm Richards/Invisible Woman, maar juist The Thing, die normaalgesproken in de stripboeken een man is. Volgens het bekende Twitter kanaal MyTimeToShineHello zou hier wel eens verandering in kunnen komen.



Reacties
Op Twitter vond lang niet iedereen dit een goed idee, maar ook Kunis zelf liet zich erover uit. Zo zegt zij het volgende: "Wanneer je luncht met iemand uit de filmindustrie werk je blijkbaar meteen samen".

De actrice werd namelijk gespot met regisseur Matt Shakman, die de blockbuster misschien wel op zich gaat nemen. Volgens Kunis is er echter helemaal niks aan de hand: "Ik weet niks af van Fantasic Four en ik zit er ook niet in. Ik weet wel wie wél gecast is, maar ik wil niet in problemen komen. Ik zeg voorlopig dus nog maar even niks..."

NieuwsFilm

meest populair