Hoe heeft Steven Spielberg deze 'Jurassic Park'-blooper over het hoofd gezien?

Hoe heeft Steven Spielberg deze 'Jurassic Park'-blooper over het hoofd gezien?

Je kan de raptors gewoon aaien hoor...

Het valt niet te ontkennen dat Steven Spielberg een van de beste regisseurs aller tijden is. Hij maakte al de nodige pareltjes, maar zelfs de meest getalenteerde filmmakers maken soms wel eens foutjes.

Het is lastig om te zeggen welke film van Spielberg de beste is. Het is dan ook bijzonder moeilijk om te moeten kiezen tussen iconische meesterwerken zoals Jaws, Saving Private Ryan, E.T., Indiana Jones en Jurassic Park, om er maar een paar op te noemen. In laatstgenoemde zit echter een behoorlijk grote blooper.

Dinosaurussen
De Jurassic World-blockbusters kunnen niet tippen aan de Jurassic Park-trilogie. Hierin zitten behoorlijk wat iconische scènes, zoals de eerste keer wanneer de T-Rex in beeld komt of alle bloedstollende momenten met de dodelijk raptors. Maar waren de raptors wel echt zo gevaarlijk?

In een van de spannendste scènes uit de film moeten Tim en Lex zich verstoppen voor twee raptors die achter de kinderen aankomen. De twee dinosaurussen komen de keuken in, maar als je héél goed kijkt, zie je dat er iemand is die de 'dino pop' even rechtzet door aan zijn staart te trekken.

Clip
Het is misschien nog wel het beste te zien in het onderstaande filmpje vanaf 1:06. Misschien is het je nog nooit opgevallen, want het is ook behoorlijk lastig te zien, maar het is toch opmerkelijk dat dit Spielberg en co. dit ook over het hoofd hebben gezien.



NieuwsFilm

meest populair