Keanu Reeves: "Hij smeet zichzelf zo van een roltrap"

Keanu Reeves: "Hij smeet zichzelf zo van een roltrap"

Stuntman verdient meer waardering volgens Reeves.

Als we praten over actiefilms hoort de John Wick-reeks zeker in dat rijtje. Zeker deel vier bevat met zijn speelduur van drie uur ontzettendveel actie. Veel vechtscenes betekent ook dat er veel stunts gedaan moesten worden. Een daarvan ging zelfs Keanu reeves te ver.

John Wick staat natuurlijk bekend om zijn briljante actiescene en fans waren dan ook enorm enthousiast over de nieuwe film die er weer vol mee zit. Al die gevechten resulteerde uiteindelijk dan ook in een totaal aantal doden van 140.

"Hij deed het gewoon"
Er waren dan ook veel stuntmensen nodig om allerlei gevaarlijke acties te verrichten. Een daarvan ging al viral voor de film uitkwam. Hierin zie je iemand die zich van een roltrap af gooit en naar beneden valt.

Reeves reageerde op deze stunt en had er het volgende over te zeggen:"De stuntmensen waren echt geweldig. Zo had je bijvoorbeeld bij de scene in het Continental in Osaka iemand die zichzelf zomaar van een roltrap gooide, hij deed het gewoon." De clip kan je zelf hieronder zien.



Teveel van het goede?
Al die actie resulteerd ook in mensen die het te allemaal te veel van het goede vinden. Al de actie zou ten koste gaan van het verhaal. Als het verhaal niet goed is wordt de actie automatisch ook minder interessant.

Toch zijn de reacties over het algemeen meer dan goed. Zo krijgt de film een hele goede 94% op Rotten Tomatoes. Heb je John Wick: Chapter 4 nou nog niet gezien, dan kan dat nog in de bioscoop. De trailer kan je hieronder bekijken.



NieuwsFilm

meest populair