Deze hints zijn er naar dat 'Indiana Jones 5' een tijdreisfilm is

Deze hints zijn er naar dat 'Indiana Jones 5' een tijdreisfilm is

Gaat Indy tijdreizen?

Nog maar even geduld tot we Harrison Fords laatste reis als Indy kunnen zien! Van de nieuwste Indiana Jones mogen we zeker wat verwachten; er zijn aanwijzingen gevonden dat Dial of Destiny een tijdreisfilm zal zijn!

Ford hangt na Dial of Destiny zijn hoed aan de wilgen en hij gaat er zonder twijfel uit met een klapper. Tijdreizen iets voor Indy? Dat zou zomaar kunnen, want de oplettende kijker van de trailers kan zien dat er aardig wat bewijsstukken hiervoor zijn verzameld.

Artefact
In de trailer zien we namelijk een soort object. Een artefact met een wijzerplaat dat wordt omschreven als iets dat de loop van de geschiedenis zou kunnen veranderen. Daarnaast heeft ieder belangrijk object uit de Indiana Jones-films een bovennatuurlijke werking gehad en zou dat zomaar eens het geval kunnen zijn in Dial of Destiny.

Ook zagen we in de trailer een jongere versie van Indy voorbij komen. Zijn dat slechts flashbacks of reist de oudere Ford écht terug in de tijd met het lichaam van Indy?

Terug in de tijd
Dial of Destiny brengt ook Hitler en de nazi's terug in beeld. "Hitler maakte fouten en hiermee zal ik ze allemaal corrigeren", zegt nazi-wetenschapper Jürgen Voller in de trailer van de film. Gaat hij dan terug in de tijd?



Op setfoto's zijn zelfs Romeinse gladiatoren te zien! Hier zou het wederom kunnen gaan om een flashback, maar dat zou - ook met de Indiana Jones-geschiedenis - best wel apart zijn! Als Dial of Destiny de traditie doorbreekt, zou het kunnen dat Indy rechtstreeks naar de Romeinse tijd afreist.

We weten dat het kan
Tot slot weten we natuurlijk dat alles mogelijk is in de Indiana Jones-franchise. Daar is Kingdom of the Crystal Skull het absolute voorbeeld van. Wat denk jij? Gaat Indy tijdreizen in Dial of Destiny?

NieuwsFilm

meest populair