Dit onverwachte personage keert terug in 'Deadpool 3'

Dit onverwachte personage keert terug in 'Deadpool 3'

Dit geliefde lid van X-Force is weer van de partij.

Met de terugkeer van Hugh Jackman's Wolverine en het entree van Ryan Reynolds' Wade Wilson in het MCU is Deadpool 3 een van de meest geanticipeerde superheldenfilms. Nu meldt Deadline dat een geliefd personage uit Deadpool 2 weer van de partij is in het derde deel.

Het terugkerende personage blijkt niemand minder dan Rob Delaney's Peter te zijn.

X-Force
In Deadpool 2 hadden Wade en Weasol (T.J. Miller) het briljante plan om hun eigen team van mutanten genaamd 'X-Force' samen te stellen. Peter werd ook toegelaten tot dit team, ondanks het feit dat hij helemaal geen krachten had.

Bij aanvang van hun eerste missie sterven bijna alle gerekruteerde leden op een gruwelijke wijze, waaronder Peter. Aan het einde van de film is Deadpool in staat om te reizen door de tijd. Hij besluit onder andere om Peter hiermee te redden, wat zijn terugkeer in deel drie nu mogelijk maakt.

Cast
Delaney is niet de enige acteur die terugkeert in het derde deel. Onlangs werd al bekendgemaakt dat Morena Baccarin en Stefan Kapicic weer terugkomen als Vanessa en Colossus. Ook Karan Soni en Leslie Uggams zijn weer van de partij als Dopinder en Blind Al.


Nieuwkomers zijn voor nu alleen Emma Corrin (The Crown) en Matthew Macfayden (Succession) in nog onbekende rollen. Deadpool 3 is vanaf november 2024 te zien in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair