'Dune: Part Two' teaser werpt eerste blik op scifi-spectakel

'Dune: Part Two' teaser werpt eerste blik op scifi-spectakel

De trailer verschijnt bijna.

Warner Bros. heeft de eerste poster voor Dune: Part Two online gezet. De poster wordt vergezeld door een teaser die de trailer release plaagt.

Nadat er afgelopen week al wat eerste foto's werden vrijgegeven, hebben we nu ook onze eerste poster en videobeelden van het langverwachte scifi-vervolg.

Verhaal
Deel twee, dat opnieuw wordt geregisseerd door Denis Villeneuve, volgt Paul Atreides die samen met zijn moeder Lady Jessica, nu onder de bescherming staat van de inheemse bevolking van Arrakis, de Fremen.

Daar zal Paul zijn lot beginnen te vervullen met Chani aan zijn zijde. Dat lot zal ervoor zorgen dat hij niet alleen Arrakis terugwint van de Harkkonens, maar ook de melkweg van de keizer zelf.

Eerste beelden
De eerste teaser voor Dune: Part Two vertelt nog niets over de inhoud van het verhaal. De clip toont wel hoe ontzettend groot de cast is en krijgen we voor het eerst Austin Butler's en Florence Pugh's personages te zien. Bekijk de teaser hieronder:



Poster
De eerste teaser wordt vergezeld door de officiële poster. De poster toont op de voorgrond Paul en Chani, met de slogan "Long Live The Fighters".

Dune: Part Two is vanaf 3 november te zien in de bioscoop. De volledige trailer verschijnt later vandaag.



NieuwsFilm

meest populair