Sylvester Stallone maakt eindelijk vervolg op een van zijn klassiekers

Sylvester Stallone maakt eindelijk vervolg op een van zijn klassiekers

Fans van adrenaline en Stallone opgelet!

Goed nieuws voor fans van adrenaline én Sylvester Stallone; de hitfilm Cliffhanger uit 1993 krijgt een vervolg met Stallone in de hoofdrol.

Dertig jaar na de release van de zenuwslopende actiefilm Cliffhanger is er inmiddels een vervolg in de maak. Daar doet Stallone gewoon weer aan mee en hij zal dus terugkeren als Gabe Walker.

Droom die uitkomt
Details over het vervolg blijven voor nu nog even uit. Wel weten we dat de regisseur van Angel Has Fallen, Ric Roman Waugh, de regie pakt voor Cliffhanger 2.

Hij is al hartstikke enthousiast over het tweede deel van deze iconische actiefilm. Om aan het roer te staan van het volgende hoofdstuk, het beklimmen van de Italiaanse Alpen met de legende zelf, Sylvester Stallone, is een droom die uitkomt", laat de regisseur weten in een verklaring.

Eerste deel
Gabe is nog niet volledig hersteld van een verschrikkelijk klimincident in het eerste deel van Cliffhanger. Als hij wordt gevraagd een groep te helpen zoeken die verdwaald zijn in de Rockies, twijfelt hij aanvankelijk. Wat Gabe niet weet is dat de groep uiterst gevaarlijk blijkt te zijn...



NieuwsFilm

meest populair