De elementen staan centraal op nieuwe poster van Pixar's 'Elemental'

De elementen staan centraal op nieuwe poster van Pixar's 'Elemental'

De volgende halte is Centraal Station, Element City

Pixar heeft een nieuwe poster uitgebracht voor Elemental, waarop personages extra worden belicht en een glimp wordt opgevangen van een treinreis door de Element City.

Elemental, geregisseerd door Peter Sohn, volgt Ember (Leah Lewis) en Wade (Mamoudou Athie), die in een stad wonen die bestaat uit inwoners. Deze inwoners vallen allemaal onder één van de vier verschillende elementen: lucht, vuur, aarde en water. Hoewel hun elementaire verschillen aan de buitenkant gemakkelijk te zien zijn, beseffen de personages dat ze toch niet zo anders zijn van elkaar vanbinnen.

Bloeiende romantiek
In de teaser trailer maakten we al kort kennis met wat andere vormen die de elementaire personages aannemen. Op de posters wordt het pas echt duidelijk dat ,ondanks dat het verhaal voornamelijk over de bloeiende romantiek tussen Wade en Ember, het ook gaat over hoe de elementen naast elkaar leven in een bruisende stad.

De poster geeft een voorproefje van de treinreis dat het duo: water en vuur gaat maken. Ember en Wade staan dan ook trots zij aan zij op de voorgrond.

De volgende halte is Centraal Station, Element City
Bekijk hieronder de nieuwe poster:



Elemental draait vanaf 14 juni in de bioscoop. Uiteindelijk zal de animatiefilm ook op Disney+ verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair