Jamie Foxx geeft voor het eerst teken van leven na mysterieuze ziekenhuisopname

Jamie Foxx geeft voor het eerst teken van leven na mysterieuze ziekenhuisopname

Vorige maand belandde hij plotseling in het ziekenhuis. Waarom is niet bekend.

Jamie Foxx heeft voor het eerst zelf gereageerd nadat hij werd opgenomen in het ziekenhuis. In een post op Instagram bedankt hij voor alle steun die hij de afgelopen tijd heeft gekregen.

"Ik waardeer alle liefde, ik voel me gezegend", schrijft Foxx op social media. Daar blijft het ook bij. Een cryptische post dus, al geeft hij in ieder geval weer een teken van leven. Of hij nog steeds is opgenomen of al thuis is, is niet bekend.

Bekendmaking door dochter
In april maakte zijn dochter Corrine bekend dat haar vader in het ziekenhuis lag. Wat de acteur mankeerde is nog steeds niet bekend, maar inmiddels is hij aan de betere hand.

"We willen graag met jullie delen dat mijn vader Jamie Foxx sinds gisteren medische complicaties ervaart", scheef Corrine Foxx vorige maand. "Gelukkig is hij door snel handelen en geweldige zorg van de artsen weer aan de betere hand."

Opnames nieuwe film
"We weten hoe geliefd hij is", ging ze verder. "Hij waardeert jullie gebeden enorm. Verder vragen we respect voor onze privacy gedurende deze tijd. Veel liefde, de familie Foxx."

Vlak voor zijn ziekenhuisopname werd Jamie Foxx nog gespot in het Amerikaanse Atlanta. Daar is hij druk met de opnames voor de film Back in Action, waarin ook Cameron Diaz en Glenn Close een rol hebben.



NieuwsFilm

meest populair