Poster 'Guardians Vol. 3' onthult het personage waar het allemaal om draait

Poster 'Guardians Vol. 3' onthult het personage waar het allemaal om draait

Dit wordt de film van Rocket.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 is sinds gisteren te zien in de bioscoop. Nu heeft Marvel nog een poster uitgebracht speciaal voor het personage waar het allemaal om lijkt te draaien, rocket.

In de trailers zagen we al dat we waarschijnlijk meer te weten gaan komen over de achtergrond van Rocket en hoe hij is geworden wie hij nu is. Dit wordt zeker gewaardeerd door de fans aangezien Rocket toch wel een van de populairste personages is van de reeks.

Wat betekent dit
De nieuwe poster heeft marvel ook gepost op hun instagram. In de reacties merk je dat fans toch ook bang zijn dat er misschien wel iets gaat gebeuren met het personage. Wel geven mensen aan die de film al hebben gezien dat het inderdaad zijn film is.

Nu is er natuurlijks niks zeker over wat er met de wasbeer gaat gebeuren. De poster geeft in ieder geval een mooi beeld van het personage. je kan het zelf hieronder bekijken.



Cast
Dezelfde cast keert zoals gewoonlijk weer terug. Dit zijn Chris Pratt, Zoë Saldana, Sylvester Stallone, Karen Gillan, Vin Diesel, Dave Bautista, Bradley Cooper en Pom Klementieff. Will Poulter maakt zijn debuut in het MCU als Adam Warlock.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 is nu te zien in de bioscoop. Een korte clip kan je alvast hieronder bekijken.



NieuwsFilm

meest populair