Explosieve scène met John Cena in eerste clip 'Fast X'

Explosieve scène met John Cena in eerste clip 'Fast X'

De ex-worstelaar steelt de show.

Over anderhalve week verschijnt Fast X eindelijk de bioscopen in. Het is de een na laatste film in de 'Fast Saga' en ziet de terugkeer van veel bekende gezichten. Zo ook John Cena als Jakob Toretto. Een explosieve clip laat toont een nieuwe blik op het personage.

Jakob en zijn neefje Brian spenderen voor het eerst tijd met elkaar en dat doen ze op een manier die je alleen in de Fast & Furious-films tegenkomt.

Plot
"Tijdens vele missies en tegen alle verwachtingen in, hebben Dom Toretto (Vin Diesel) en zijn familie het voor elkaar gekregen elke vijand op hun pad te slim af te zijn. Nu gaan ze de confrontatie aan met de meest dodelijke tegenstander die ze ooit hebben gezien."

"Een angstaanjagende dreiging die opduikt uit de schaduwen van het verleden, gevoed door bloedwraak, en die vastbesloten is om deze familie te vernietigen en alles en iedereen te vernietigen waar Dom van houdt, voor altijd."

Clip
In de clip worden Jakob en Little Brian achternagezeten door de handlangers van Dante (Jason Momoa). De twee weten op explosieve wijze te ontsnappen. Je bekijkt de clip hieronder.


De film racet op 17 mei de Nederlandse bioscopen in. Naast de vele bekende gezichten als Vin Diesel, Michelle Rodriguez en Tyrese Gibson maken acteurs als Jason Momoa, Brie Larson en Alan Ritchson hun debuut in de Saga.

NieuwsFilm

meest populair