Trailer voor Christopher Nolans beste film: 'Oppenheimer'

Trailer voor Christopher Nolans beste film: 'Oppenheimer'

Althans, zo wordt de film ondertussen aangeprezen.

Dit keer geen grootschalige scifi-film zoals Interstellar of Inception, maar wel een groots opgezet historisch drama over een van de belangrijkste gezichten achter de creatie van de atoombom. Hieronder zie je de nieuwe trailer voor Oppenheimer van regisseur Christopher Nolan.

Overigens ga je wel heel wat bekende acteurs zien in de film van Nolan. Uiteraard ook acteurs die al vaker in zijn films hebben gespeeld. Zo heeft Cillian Murphy de hoofdrol als J. Robert Oppenheimer.

Gote namen
In de film over de theoretisch natuurkundige Oppenheimer zie je ook rollen van Emily Blunt, Robert Downey Jr., Matt Damon, Rami Malek, Florence Pugh, Benny Safdie, Michael Angarano, Josh Hartnett en Kenneth Branagh.

De film vertelt het verhaal over "de vader van de atoombom" die Oppenheimer werd nadat hij tijdens de Tweede Wereldoorlog het 'Manhattan Project' leidde dat werd opgericht om de eerste atoomwapens te ontwikkelen.

Juli
Oppenheimer heeft een speelduur van zo'n 3 uur en draait vanaf 20 juli in de Nederlandse bioscopen en hieronder zie je nu de volledig nieuwe trailer.




NieuwsFilm

meest populair