Nederlandse bioscoophit weet Netflix nu helemaal te veroveren

Nederlandse bioscoophit weet Netflix nu helemaal te veroveren

De Beentjes van Sint Hildegard nu in de Netflix Top 10.

De Nederlandse bioscoophit De Beentjes van Sint Hildegard staat sinds kort op Netflix en weet zich nu al in de Netflix Top 10 te nestelen. Nu nog op plaats zeven, maar dat zal snel veranderen.

De Beentjes van Sint Hildegard verscheen in 2020 in de Nederlandse bioscopen en was een van de grootste hits in jaren. De tragikomische van regisseur Johan Nijenhuis heeft prachtige rollen voor onder meer Herman Finkers, Johanna ter Steege en Leonie ter Braak.

Sterke prestaties
De komedie staat op een sterke 3,6/5 op Moviemeter en de IMDb noteert een prima 7,5/10. FilmTotaal-rencensent Symen Boersma gaf De Beentjes van Sint Hildegard een prima 4 sterren:

"Het is vooral een vertelling die je zo nu en dan een echte vraag durft te stellen, het liefst als je even niet zit op te letten. Maar die daar uiteindelijk ook geen al te grote gebeurtenis van wil maken. Het leven moet immers wel leuk blijven."

Nu op Netflix
Wil je De Beentjes van Sint Hildegard graag (nog) een keer zien, dan vind je de komedie nu op Netflix.


De synopsis: Jan is 35 jaar getrouwd met Gedda. Gedda houdt zóveel van Jan dat hij het er benauwd van krijgt. Ze ziet het huwelijk als een vorm van begeleid wonen. Als hij een glas van tafel wil pakken is zij hem al voor en reikt hem het glas aan.

NieuwsFilm

meest populair