Gaaf: Tom Cruise neemt MTV Award in ontvangst terwijl hij zelf in een vliegtuig vliegt

Gaaf: Tom Cruise neemt MTV Award in ontvangst terwijl hij zelf in een vliegtuig vliegt

Het lijkt steeds gekker te worden met die video's van Tom Cruise.

Acteur Tom Cruise staat intussen wel bekend om zijn toewijding voor de buitengewone stunts die hij uitvoert voor zijn films. Zelfs tijdens het in ontvangst nemen van een simpele award kan hij het niet laten dit te tonen.

De stuntvideo van CinemaCon 2022 zal men niet snel vergeten. Met die video introduceerde Cruise de vertoning van de eerste trailer van zijn aankomende Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One en een exclusieve vertoning van Top Gun: Maverick.

Award
En voor Top Gun: Maverick mocht Cruise dan ook een award ontvangen tijdens de MTV Movie and TV Awards voor Best Performance in a Movie. Deze award nam hij zoals gewoonlijk op een weergaloze manier in ontvangst. Hieronder kun je zien hoe.


See you at the movies
In een vooraf opgenomen video zien we Tom Cruise die in zijn persoonlijke vliegtuig zijn award in ontvangst neemt. Hij laat duidelijk weten dankbaar te zijn voor de award en het fantastisch blijft vinden het publiek te mogen entertainen.

Tussendoor maakt de acteur tevens nog even reclame voor zijn volgende zomer blockbuster Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One. Hij sluit uiteindelijke mooi af met de woorden "See you at the movies."

Deze zomer
Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One zal deze zomer vanaf 13 juli te zien zijn in de Nederlandse bioscoopzalen. Er zijn rollen voor onder meer Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Hayley Atwell, Shea Whigham en Pom Klementieff.



NieuwsFilm

meest populair