Will Smith verklapte per ongeluk het einde van een van zijn bekendste films

Will Smith verklapte per ongeluk het einde van een van zijn bekendste films

Warner Bros. moest snel ingrijpen.

Will Smith was te zien in de geliefde I Am Legend film, waar destijds veel over te doen was. De blockbuster kwam uit in 2007 en was een van de grootste films van dat jaar, maar Smith maakte wel een behoorlijke blunder toen hij de film aan het promoten was.

Het is algemeen bekend dat zodra een grote acteur klaar is met de opnames van de blockbuster dan de wereld moet afreizen om het nieuwe project in het zonnetje te zetten. Wel te begrijpen dus, dat als je dag in dag uit gedurende meerdere weken interview na interview geeft, dan misschien wel eens een foutje maakt...

Oeps
Daar weet Smith alles vanaf. Tijdens een persconferentie in Japan praatte Smith per ongeluk zijn mond voorbij en verklapte hij hoe de film zou eindigen, iets wat natuurlijk geheim gehouden moet worden.

Woordvoerders van Warner Bros. waren ook aanwezig en grepen snel in. Zij vroegen alle aanwezige journalisten om niks te verklappen, aangezien dit grote gevolgen zou kunnen hebben voor de film en zijn ontvangst.

Succes
Wat blijkt, elke filmjournalist hield zich hieraan. Zij verklapten helemaal niks en deden dit ook nog wel gratis. Warner Bros. bood ze namelijk niks aan, maar toch hield iedereen zich aan zijn woord en gelukkig maar.

De dystopische zombiefilm werd een grote hit en nu, al die jaren later, komt er dan ook nog een vervolg aan, al moet het einde van het origineel daardoor wel 'aangepast' worden. Bekijk hieronder nog eens de trailer van I Am Legend.



NieuwsFilm

meest populair