Elizabeth Olsen is "de beste schurk" volgens de MTV Awards

Elizabeth Olsen is "de beste schurk" volgens de MTV Awards

The Scarlett Witch is een betere schurk dan Cocaine Bear en M3GAN

De MTV Movie and TV Awards zijn gisteren uitgereikt en de winnaar van de prijs voor beste schurk gaat naar The Scarlet Witch, gespeeld door Elizabeth Olsen in Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

De winnaars van de MTV Movie and TV Awards worden gekozen door fans. En de fans vonden Scarlett Witch een betere schurk dan Harry Styles in Don't Worry Darling, het monster Vecna in Stranger Things, de pop M3GAN in de gelijknamige film en de moordlustige beer in Cocaine Bear.

Wanda
Elizabeth Olsen was voor het eerst in het MCU te zien in Avengers: Age of Ultron uit 2015. Wanda Maximoff was uit op wraak op Tony Stark voor de dood van haar ouders. Ze vocht eerst tegen de Avengers maar werd uiteindelijk zelf een Avenger in Captain America: Civil War.

Wandavision
Ze kreeg haar eigen tv-serie met Wandavision waar ze eindelijk haar rol als The Scarlet Witch omarmde. In een twist werd Wanda opnieuw een schurk in Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Voor haar rol in deze film wint ze nu een MTV Award.

Toekomst
De toekomst van The Scarlet Witch in het MCU is onzeker. Het personage lijkt te sterven aan het eind van de laatste Doctor Strange-film. Maar in de films van Marvel zijn personages nooit lang dood. Gezien de populariteit van The Scarlet Witch bij de fans lijkt het slechts een kwestie van tijd voordat we de held/schurk weer terug zien.



NieuwsFilm

meest populair