Dit betekent de grote onthulling in de post credit-scène uit 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Dit betekent de grote onthulling in de post credit-scène uit 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Wat wordt er onthult?

Guardians of the Galaxy Vol. 3 is nu even uit en wordt erg goed ontvangen door fans en critici. De film heeft, net als vrijwel alle andere Marvel-films, weer post credit-scènes.

Let op! Dit artikel bevat spoilers voor Guardians of the Galaxy Vol. 3!

Toekomst
Aan het einde van de film gaan Star-Lord, Gamora en Mantis hun eigen weg en nemen Nebula en Drax nieuwe rollen op zich op Knowhere. Iedereen is het eens dat Rocket de nieuwe leider van het Guardians-team moet worden.

In de eerste post credit-scène wordt dit vervolg en zien we hoe Rocket Raccoon (Bradley Cooper) een nieuw team van Guardians leidt op een missie. Het nieuwe team bestaat uit Groot (Vin Diesel), Kraglin (Sean Gunn), Cosmo (Maria Bakalova), Adam Warlock (Will Poulter), Phyla-Vell (Kai Zen) en Blurp. Het feit dat er een nieuw Guardians-team is, is een enorme onthulling die potentiële toekomstige films in kan leiden.

Guardians 4?
We gaan dit team ongetwijfeld nog een keer zien, maar of de eerstvolgende keer dan in een vierde Guardians-films wordt of in een crossover-film als Avengers: Secret Wars, is nog maar de vraag.


De laatste post credit-scène onthult ook dat de 'legendarische Star-Lord' ook terug gaat keren. Er is dus nog genoeg om naar uit te kijken voor fans van Guardians of the Galaxy

NieuwsFilm

meest populair