Lovende eerste reacties voor Disney's nieuwe 'The Little Mermaid'

Lovende eerste reacties voor Disney's nieuwe 'The Little Mermaid'

De eerste reacties op social media zijn overwegend positief.

Disney heeft een nieuwe hit te pakken met The Little Mermaid. Recensenten die de film deze week alvast hebben mogen zien zijn overwegend positief, zo blijkt uit de eerste reacties die inmiddels op social media zijn verschenen.

The Little Mermaid, een live-action bewerking van Disney's gelijknamige animatieklassieker, vertelt het verhaal van Ariel de zeemeermin die droomt van een leven aan land en zichzelf in de problemen brengt om deze wens te realiseren.

Reacties
The Little Mermaid verschijnt later deze maand in de bioscopen. In Amerika hebben een aantal recensenten de film nu al mogen aanschouwen. Uit een rondgang op social media blijkt dat de recensenten overwegend positief zijn.

"Deze speelfilmversie heeft het hart en de ziel van het geliefde verhaal dat we allemaal kennen en is extra sterk door Halle Bailey, die een geweldige Ariel neerzet en duidelijk is geboren voor het witte doek", schrijft recensent Zoë Rose Bryant bijvoorbeeld.

Geweldige cast
Vooral hoofdrolspeelster Halle Bailey krijgt enorm veel lof voor haar vertolking van de bekende roodharige zeemeermin.

Ook de andere sterren zouden puik werk afleveren en met name Melissa McCarthy als de gemene zeeheks Ursula en Daveed Diggs als de pratende krab Sebastian.



Visueel
The Little Mermaid speelt zich logischerwijs grotendeels onderwater af. Volgens recensent Matt Neglia is deze wereld niet altijd even sterk toch leven gebracht.

"Visueel ziet het er misschien wat ruig uit onder de zee", schrijft hij, om vervolgens positief te eindigen met: "maar uiteindelijk lukt het deze film om de magie van het origineel te evenaren dankzij het tijdloze verhaal en de cast".



The Little Mermaid zwemt vanaf 24 mei in de Nederlandse bioscopen rond.

NieuwsFilm

meest populair