Bekijk de gruwelijke eerste 10 minuten uit 'Evil Dead Rise'

Bekijk de gruwelijke eerste 10 minuten uit 'Evil Dead Rise'

Voor horrorliefhebbers met een sterke maag.

Warner Bros. Pictures heeft de eerste tien minuten vrijgegeven van de bovennatuurlijke horrorfilm Evil Dead Rise. Deze sterke film is nu beschikbaar om digitaal te huren.

In de opening zien we drie jonge mensen op vakantie. Ze hebben een huisje gehuurd bij een meer. Al snel wordt duidelijk dat een van de drie bezeten blijkt te zijn door het boek van de doden. De hel breekt los.

Bloederige vakantie
Na een bloederige slachtpartij, springt de film over naar het hoofdverhaal. We zien Ellie, een tattooartiest. Er staat iemand voor de deur van haar appartement.

Dat blijkt haar zus Beth zijn, met wie ze geen goed contact heeft. Hierna is de preview afgelopen, maar wie de film al gezien heeft, weet dat de gebeurtenissen hierna gruwelijk worden.



Aanrader
Evil Dead Rise is een titel die horrorliefhebbers niet mogen missen. De prent is zeer sterk ontvangen.

Op Rotten Tomatoes, een site waarop recensies worden verzameld, heeft Evil Dead Rise een - zeker voor horrorbegrippen - mooie score van 84 procent met een gemiddelde beoordeling van een 7.2.



Ook fans van de franchise waren overwegend positief. Dat vertaalde zich allemaal in een mooie opbrengst aan de bioscoopkassa's. Wereldwijd staat de teller op 115 miljoen dollar.

Digitaal
Evil Dead Rise is inmiddels in Amerika digitaal beschikbaar om te huren. Waarschijnlijk geldt dat ook snel voor Nederland.

NieuwsFilm

meest populair