Na jaren wachten is het eindelijk bekend wanneer 'Beetlejuice 2' verschijnt

Na jaren wachten is het eindelijk bekend wanneer 'Beetlejuice 2' verschijnt

Meerdere bekende namen zullen terugkeren in het vervolg.

Warner Bros. Pictures heeft eindelijk een definitieve releasedatum gekoppeld aan Beetlejuice 2. Het zal een direct vervolg worden op de klassieker uit de jaren tachtig.

De klassieke horror/komedie van regisseur Tim Burton kan misschien wel als een van de meest iconische films worden beschouwd binnen zijn repertoire. De film wist met een budget van slechts $15 miljoen een mooi bedrag van zeker $80 miljoen op te halen en vergaarde een cultstatus.

Releasedatum
De door Warner Bros. aangekondigde releasedatum voor de film staat definitief op 6 september 2024. Er is nog geen specifiek plot onthuld voor de film, maar met een release voor aankomend jaar zal het vast niet lang meer duren voordat er meer details naar buiten zullen komen.

Ondertussen is het vervolg al zeker drie decennia in de maak. Burton zal hiervoor opnieuw in de regiestoel plaatsnemen en tevens zullen Michael Keaton en Winona Ryder terugkeren in hun iconische rollen.

Castleden
Buiten een releasedatum werd het recent aangekondigd dat ook Wednesday-ster Jenna Ortega zich bij de cast heeft mogen voegen als de dochter van het personage Lydia Deetz van Winona Ryder.

Eveneens is gisteren naar buiten gekomen dat topacteur Justin Theroux zich bij de cast heeft gevoegd. Zijn rol in de film is echter nog onbekend.


Beetlejuice 2 zal vanaf 6 september 2024 te zien moeten zijn in de wereldwijde bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair