'Beetlejuice 2' met Michael Keaton voegt deze topacteur toe aan cast

'Beetlejuice 2' met Michael Keaton voegt deze topacteur toe aan cast

Het vervolg op de klassieker pakt momentum op.

Onlangs maakte Warner Bros. Discovery bekend dat een vervolg op Tim Burton's klassieker Beetlejuice officieel in de maak is. We wisten al dat Michael Keaton terug zou keren in de hoofdrol en Jenna Ortega één van de nieuwe castleden was. Nu is er eindelijk een nieuw castlid bekend.

Deadline meldt namelijk dat topacteur Justin Theroux zich bij de cast van Beetlejuice 2 heeft gevoegd.

Theroux
Theroux is voornamelijk bekend voor zijn werk in de HBO-serie The Leftovers, waarin hij de hoofdrol speelde. Ook speelt hij de hoofdrol in de Apple TV+-serie The Mosquito Coast.

Over Theroux's rol is nog niks bekend, maar het lijkt er wel op dat hij een grotere rol heeft dan hij normaal gesproken heeft in films. Hij heeft vaak bijrollen, zoals in Bumblebee en Miami Vice, of gastrollen in bijvoorbeeld The Last Jedi.

Cast & release
De volledige cast bestaat nu dus uit Michael Keaton als Beetlejuice, Winona Ryder als Lydia Deetz, Jenna Ortega als Lydia's dochter en Theroux in een onbekende rol.


De film verschijnt in september 2024 in de bioscopen. Bereid je maar vast voor op een hoop Beetlejuice-gerelateerde Halloween kostuums dat jaar.

NieuwsFilm

meest populair