Dit is de speelduur van 'Transformers: Rise of the Beasts'

Dit is de speelduur van 'Transformers: Rise of the Beasts'

De nieuwe 'Transformers'-film breekt met de trend.

In een jaar vol met lange blockbusters is de aankomende film Transformers: Rise of the Beasts een welkome afwisseling. Collider meldt dat de zevende film in de Transformers-franchise "slechts" 117 minuten zal duren. Dit is vergelijkbaar met zijn voorganger Bumblebee, die met 113 minuten de kortste film uit de reeks is.

In tegenstelling tot de eerdere Transformers-films van Michael Bay, die tussen de 144 en 165 minuten duurden, kiest Rise of the Beasts voor een kortere speelduur. Andere grote blockbusters van dit jaar, zoals Spider-Man: Across the Spider-Verse (140 min.), Guardians of the Galaxy Vol. 3 (149 min.) en John Wick 4 (169 min.) volgen ook de trend van steeds langere films.

Het verhaal
De nieuwe Transformers speelt zich af In de jaren 90. Hier voegen de Maximals, Predacons en Terrorcons zich in de strijd op aarde tussen de Autobots en de Decepticons. Noah (Anthony Ramos) is een doodgewone jongen uit Brooklyn die samen met de ambitieuze researcher Elena (Dominique Fishback) bij dit gevecht betrokken raakt.

De cast wordt aangevuld met stemmen van Ron Perlman, Michelle Yeoh, Peter Dinklage, Pete Davidson, Michaela Jae Rodriguez en Peter Cullen.

Release bijna daar
Transformers: Rise of the Beasts zal op 9 juni in de bioscoop verschijnen. De film werd geregisseerd door Steven Caple Jr. die eerder verantwoordelijk was voor Creed II.

Bekijk de nieuwste trailer hier:



NieuwsFilm

meest populair