Transformers: Rise of the Beasts
Misschien wel de beste van alle Transformers-films, maar dat zegt niet veel.
play

5,3 details

  • 127 Min
  • Actie
  • Avontuur
  • Sci-Fi
  • Verenigde Staten
127 Min Verenigde Staten

'Transformers: Rise of the Beasts' speelt zich af in de jaren 90 en introduceert een geheel nieuw soort Transformers - de Maximals - in de strijd die op aarde woedt tussen de Autobots en de Decepticons.

Regie
Steven Caple Jr.
Cast
Ron Perlman, Peter Cullen, Lauren Vélez, Dominique Fishback, Anthony Ramos, Domenic Di Rosa, Michelle Yeoh, John DiMaggio, Peter Dinklage, David Sobolov, Jason D. Avalos, Liza Koshy, Pete Davidson, Frank Marrs, Michaela Jaé (MJ) Rodriguez, Cristo Fernández, Jimmy Caspeur Leblanc, Tobe Nwigwe, Leni Parker, Aidan Devine, Sean Tucker, Mike Chute, Tyler Hall, Amiel Cayo, Sarah Stiles, Dean Scott Vazquez, Kerwin Jackson, Jay Farrar, Lucas Huarancca, Santusa Cupita, Yesenia Iquillay.
Release
27.05.2023
Release NL
08.06.2023

Filmtotaal Recensie

Regie: Steven Caple Jr. | Scenario: Joby Harold, Darnell Metayer, Josh Peters | Cast: Peter Cullen (Optimus Prime - stem), Michelle Yeoh (Airazor - stem), Peter Dinklage (Scourge - stem), Anthony Ramos (Noah), Dominique Fishback (Elena), e.a. | Speelduur: 127 minuten | Jaar: 2023

De eerste niet-getekende Transformers-film was een megasucces, maar in alle eerlijkheid gewoon slecht. Rommelig plot, chaotische regie, een type humor waar niet iedereen fan van is en een hoop hysterisch gedoe. Transformers: Rise of the Beasts begint kalm, maar zodra de eerste mens in aanraking komt met zo'n vermomde robot is het weer schreeuwen geblazen. Gelukkig blijft het bij die ene scéne; de rust is een van de factoren die bijdraagt aan een prettige kijkervaring.

In New York moet Noah zorgen voor zijn kleine zieke broertje. Maar helaas moeten ze het doen met alleen hun moeders inkomen, want het lukt hem niet een baantje te krijgen. De medische hulp kost veel, dus Noah besluit een auto te stelen. Dat blijkt een Transformer te zijn, en die wordt op dat moment opgeroepen door Optimus Prime. Er is een artefact gevonden waarmee ze terug naar Cybertron kunnen reizen. Alleen zijn zij niet de enigen die daar naar op zoek zijn, en als het in de verkeerde handen valt is het gedaan met de aarde.

alle artikelen (71)

Transformers: Rise of the Beasts Nieuwsberichten