De beloofde crossover tussen 'Transformers' en 'G.I. Joe': "wat we beloven, doen we"

De beloofde crossover tussen 'Transformers' en 'G.I. Joe': "wat we beloven, doen we"

De producent geeft een hoopvolle update over een 'Hasbro Cinematic Universe'.

Transformers: Rise of the Beasts werd positief ontvangen door zowel fans als critici, en als we het einde mogen geloven, was de film het begin van een zowaar 'Hasbro Cinematic Universe'. Maar komt dat er wel?

LET OP: dit artikel bevat spoilers voor het einde van Transformers: Rise of the Beasts.

Kleine kans?
Aan het einde van de film krijgt Noah Diaz (Anthony Ramos) een aanbod om bij G.I. Joe te gaan werken. G.I. Joe is net als Transformers een grote franchise voor Hasbro en had zelfs een aantal verfilmingen. Deze scène wijst dus duidelijk op een cross-over.

Echter, Rise of the Beasts was geen groot succes bij de box office. De film verbrak zelfs het record voor laagste opbrengst voor een live-action Transformers-film ooit. Een vervolg op dit verhaal is daarom niet gegarandeerd.

Beloftes waarmaken
Gelukkig geeft producent Lorenzo di Bonaventura een hoopvolle update. "Ik weet niet [welke vorm het gaat aannemen]," zegt hij, maar toch is hij zeker dat het gaat gebeuren. "Ik weet dat we doen wat we beloven."


Transformers: Rise of the Beasts werd geregisseerd door Steven Caple Jr. en werd origineel gepland als het eerste deel in een trilogie. Wil je de film zelf kijken? Surf dan naar Pathé Thuis.

NieuwsFilm

meest populair