Michael Bay was eigenlijk fors tegen verrassende einde 'Transformers: Rise of the Beasts'

Michael Bay was eigenlijk fors tegen verrassende einde 'Transformers: Rise of the Beasts'

Bay had zo zijn twijfels.

Eerder dit jaar verscheen Transformers: Rise of the Beasts in de bioscoop. Fans en critici hebben de film benoemd tot een van de beste in de reeks, maar financieel was de film toch niet zo'n grote hit. Nu blijkt dat Michael Bay fors tegen het verrassende einde van de film was.

Let op! Dit artikel bevat spoilers voor Transformers: Rise of the Beasts.

G.I. Joe
Aan het eind van de film zien we dat hoofdpersoon Noah Diaz (Anthony Ramos) een uitnodiging krijgt om zich aan te sluiten bij G.I. Joe, wat natuurlijk een crossover tussen de Transformers en de personages van G.I. Joe inluidt. Michael Bay regisseerde natuurlijk de eerste vijf Transformers-films en was een producent van Rise of the Beasts.

Brian Robbins, CEO van Paramount, vertelt nu dat Bay zich zorgen maakte over het afzwakken van de gebeurtenissen in de vorige films door te onthullen dat G.I. Joe en Transformers in hetzelfde universum zitten.

Toch gelukt
Robbins onthult hoe het hem uiteindelijk is gelukt om Bay over te halen: "Ik heb hem 50 keer gebeld. Ik zou hem niet van de wijs brengen. En toen hij eindelijk stopte met het ontwijken van mijn telefoontjes, lieten we hem aftekenen."


Het kostte dus nog flink wat moeite voordat Bay akkoord ging met het einde van de film. Je kan Transformers: Rise of the Beasts deze week nog een laatste keer bekijken in de bioscoop. Op 10 augustus is de film te zien op digitale platformen als Pathé Thuis.

NieuwsFilm

meest populair