Goed nieuws: Vervolg op 'Alita: Battle Angel' lijkt er dan toch te komen

Goed nieuws: Vervolg op 'Alita: Battle Angel' lijkt er dan toch te komen

Is nog niet zeker maar er is nu wel eindelijk goed nieuws.

Alita: Battle Angel was een van de best ontvangen anime/mangaverfilmingen van de laatste jaren. Er werd dan ook al snel gesproken over een tweede deel, maar het is al een tijdje stil geweest. Nu is er echter eindelijk weer een wat nieuws.

Regisseur Robert Rodriguez liet al eerder weten dat hij maar wat graag een vervolg wilde maken, maar de blockbuster kwam alweer 4 jaar geleden uit en nog steeds heeft een sequel geen groen licht gekregen. Toch lijkt het erop dat dat er wel nog van kan komen.

Hoop
Blijkbaar hebben producenten Jon Landau en James Cameron er nog steeds zin in. Tijdens een recent interview liet Rodriguez dan ook weten dat hij de hoop nog niet op heeft gegeven. Ondanks het feit dat nog niks zeker is, zegt hij dat er wel dat er op dit moment gesprekken worden gevoerd.

Zo zegt de filmmaker: "Ja, we hebben het er al over gehad en we willen het nog steeds graag maken. Begrijp me niet verkeerd, het is nog niet definitief, maar we hopen het zeer zeker en hebben het er dan ook veel over".

De reden
De reden waarom het zo lang duurt is vanwege alle Avatar-films, die voorlopig voorrang krijgen van Cameron en Landau. Rodriguez gaat verder: "Ze hebben het beiden behoorlijk druk, maar ze zijn zeker nog betrokken bij het vervolg. Hopelijk komt het er dus nog van!"

Bekijk hieronder de trailer van Alita: Battle Angel.



NieuwsFilm

meest populair