Deze Nederlandse topfilm op Netflix wordt erg sterk bekeken

Deze Nederlandse topfilm op Netflix wordt erg sterk bekeken

De film Mi Vida doet het goed op de streamer.

De laatste tijd weten heel wat Nederlandse films het goed te doen op Netflix. We zien namelijk heel wat vaderlandse toppers in de Netflix Top 10 staan. Nu staat de film Mi Vida uit 2019 al een paar dagen hoog in de lijst.

Op de tweede plaats staat de film van regisseur Norbert ter Hall (De Belofte van Pisa). Netflix omschrijft de dramakomedie met woorden als "dramady" en "vriendinnen".

Ijzersterke dramakomedie
Met rollen voor Loes Luca, Elvira Mínguez en Mark Kraan werd Mi Vida sterk ontvangen door de Nederlandse kijkers. Op Moviemeter staat de gemiddelde beoordeling op een 3,20/5.

"Wie na Mi Vida niet naar de kledingkast wil spurten om zowel de eigen koffer als die van moeder Spanje-klaar te pakken, heeft geen hart," concludeert Roel Jansen in zijn recensie met 4,5 ster.

Nu op Netflix
Heb je Mi Vida nog niet gezien, dan kijk je de film [url=]nu hier[/url] op Netflix.


Kapster Lou
Kapster Lou (63) koestert een heimelijke droom. Ze zou wel in Spanje willen wonen. Maar de kinderen en kleinkinderen dan? Een cursus Spaans dan maar, in Cádiz. In de gastvrije stad aan zee kan ze haar zorgende rol loslaten en over haar toekomst nadenken.

Als Lou's lerares Andrea haar aanmoedigt om haar dromen serieus te nemen en een kapsalon in Spanje te beginnen, komen Lou's kinderen in opstand.

NieuwsFilm

meest populair