De volgende 'Spider-Man'-film gaat torenhoog scoren aan wereldwijde bioscoopkassa's

De volgende 'Spider-Man'-film gaat torenhoog scoren aan wereldwijde bioscoopkassa's

Een verdubbeling ten opzichte van diens voorganger...

In 2018 bracht Spider-Man: Intro the Spider-Verse, waarin de focus langzaam wordt verlegd van hoofdrolspeler Peter Parker naar Miles Morales, een mooie $384 miljoen dollar op aan de box-office.

Binnenkort verschijnt de sequel Spider-Man: Across the Spider-Verse en volgens de laatste schattingen zou het geanimeerde vervolg wel eens in een bijzonder rijtje van elitegezelschap kunnen belanden.

De verwachtingen zijn hooggespannen
The Hollywood Reporter heeft namelijk onthuld dat de titel van Sony gaat openen met een weekendrecette tussen de $70-80 miljoen dollar.

Sommige schattingen zijn van mening dat mond-tot-mondreclame het nóg hoger zou kunnen brengen naarmate de weken verstrijken.

Het bestaande verhaal gaat verder verkend worden
Het lijkt erop dat Miles Morales deze keer op een universele tournee is en het lijkt echt iets geweldigs te worden om op het witte doek te zien.


"Maak je maar klaar, we gaan naar onbekend terrein met jullie fan-favoriete Marvelheld. Elke wereld is weer een robuuste plek. We hebben in feite vijf films in één gemaakt", aldus co-regisseur Joaquim Dos Santos.

NieuwsFilm

meest populair