Jennifer Lopez over de nieuwe Netflix-thriller 'The Mother': "ik begreep het gewoon niet"

Jennifer Lopez over de nieuwe Netflix-thriller 'The Mother': "ik begreep het gewoon niet"

In de nieuwe film speelt ze een moeder, en dat haalt herinneringen op van vroeger.

De definitie van het moeder zijn komt voor Jennifer Lopez weer heel dichtbij nu de film The Mother verschijnt. De release zorgt er voor de actrice voor dat er weer dingen komen bovendrijven.

Dat zei ze tijdens de première van de film tegenover The Hollywood Reporter. "k weet nog dat toen ik moeder werd niets begreep van het moeder zijn. Ik begreep het gewoon niet", vertelde de Amerikaanse.

Herinneringen
Lopez herinnert zich nog dat ze haar vrienden wel eens gek aankeek toen zij kinderen kregen en zij zelf nog kinderloos was. "Toen vroeg ik vaak: waarom gaan jullie niet mee? Of waarom doe je dit of dat niet? Toen ik zelf kinderen kreeg snapte ik het pas waarom dat was."

De 53-jarige actrice heeft zelf meerdere kinderen en vindt het geweldig dat ze nu weer een moeder kan spelen in een film. "Omdat je weer reflecteert op hoe je het deed of doet als moeder", aldus Lopez.

Actiethriller op Netflix
In The Mother speelt Lopez een moeder die als getrainde huurmoordenaar uit haar schuilplaats komt om haar dochter te beschermen tegen criminelen. De dochter heeft ze zelf alleen nog nooit ontmoet. De film is te zien op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair