Eerste recensies mysteriethriller 'Hypnotic' met Ben Affleck: opvallende Rotten Tomatoes-score

Eerste recensies mysteriethriller 'Hypnotic' met Ben Affleck: opvallende Rotten Tomatoes-score

De film komt van regisseur Robert Rodriguez.

Van regisseur Robert Rodriguez hebben de afgelopen jaren heel wat verschillende films voorbij zien komen. Zo maakte hij films als From Dusk Till Dawn (1996) en Sin City (2005), maar ook Spy Kids (2001) en Alita: Battle Angel (2019). Zijn nieuwste film is een scifi-actiethriller.

Voor de hoofdrol in de film Hypnotic werd Ben Affleck aangetrokken en die combo zou zomaar kunnen leiden tot een vermakelijke film. En dan zou toch ook moeten lukken, zou je denken.

Rotten Tomatoes
Op de website Rotten Tomatoes zijn nu de eerste recensies over Hypnotic terug te lezen en jammer genoeg zijn deze niet allemaal even positief. De Tomatometer komt op dit moment dan ook niet verder dan 41 procent.

Na 37 recensies luidt de critics consensus als volgt: "Hoewel Hypnotic niet zonder sprankjes inspiratie is, zal het uiteindelijke effect van deze vaak onhandige misdaadfilm je vaak een nogal slaperig gevoel geven."

Hypnotic
In Hypnotic raakt een rechercheur verstrikt in een mysterie rond zijn vermiste dochter en een geheim overheidsprogramma, terwijl hij een reeks misdaden onderzoekt die de realiteit verdraaien.


Hypnotic, ook met rollen voor Alice Braga, J. D. Pardo, Hala Finley, Dayo Okeniyi, Jeff Fahey, Jackie Earle Haley en William Fichtner, draait vanaf in de States. Een Nederlandse verschijningsdatum is er nog niet.



NieuwsFilm

meest populair