Eerste recensies 'The Mother' met wraaklustige Jennifer Lopez: kijken of skippen?

Eerste recensies 'The Mother' met wraaklustige Jennifer Lopez: kijken of skippen?

Dat ligt eraan of je luistert naar de filmcritici of 'de gewone kijkers'.

We hebben de laatste paar maanden vaker artikelen zien langskomen over Jennifer Lopez. De actrice bracht namelijk in korte tijd twee blockbusters uit: Shotgun Wedding en nu weer The Mother. Is laatstgenoemde echter wel de moeite waard?

De film gaat over een huurmoordenaar, die ondergedoken zit voor haar criminele ex-vriend. Daarnaast heeft ze haar dochter jaren eerder al ter adoptie afgestaan. Wanneer haar gewelddadige verleden haar echter inhaalt, wordt ze gedwongen samen te werken met een CIA-agent om haar dochter te kunnen redden.

Mocht je de trailer gemist hebben, bekijk deze dan alsnog hieronder.



Ontvangst
De grote vraag is nu: is deze film de moeite waard? J.Lo staat voornamelijk bekend als zangeres, maar wist al eerder hoge ogen te gooien met haar acteerkunsten in o.a. Hustlers. The Mother wordt echter wisselvallig onthaald als we naar de Rotten Tomatoes cijfers kijken.

Filmcritici geven de actieknaller namelijk maar een 58%, waardoor het dus 'Rotten' is. De gewone bioscoopgangers zijn een stuk vriendelijker en geven The Mother maar liefst 81%. Een groot verschil dus. Op IMDb scoort hij echter ook gewoon (tot nu toe) een hele nette 7,4.

Interesse? The Mother staat vanaf vandaag op Netflix!

NieuwsFilm

meest populair