Nieuwe R-rated komedie met Jennifer Lawrence is gebaseerd op een bizarre advertentie

Nieuwe R-rated komedie met Jennifer Lawrence is gebaseerd op een bizarre advertentie

De film krijgt volgende maand een release

Deze zomer verschijnt de komedie No Hard Feelings met topactrice Jennifer Lawrence in de hoofdrol. De film vertelt het bizarre verhaal van een vrouw die wordt betaald door een echtpaar om hun zoon te ontmaagden. Het plot van de film blijkt nu gebaseerd te zijn op een echte advertentie.

No Hard Feelings is de nieuwste film van regisseur Gene Stupnitsky. Tijdens Cinemacon, een jaarlijkse filmconferentie in Las Vegas, onthulde Stupnisky samen met Jennifer Lawrence dat de film is gebaseerd op een echte craigslist-advertentie waarin ouders iemand zochten om hun zoon te ontmaagden.

Extreem Grappig
In een interview met Entertainment Weekly onthult de Hunger Games-actrice dat de regisseur haar de craigslist-advertentie een aantal jaar terug doorstuurde, met de gedachte dat het een grappige rol voor haar kon zijn.

"Ik las de advertentie en ik ging bijna dood van het lachen. Ik vond het hilarisch, maar er was nog geen script ofzo. Ik dacht dat het een grappig idee zou zijn. Een paar jaar later kreeg ik het grappigste script ooit opgestuurd", aldus Lawrence.

Trailer
Een paar maanden terug kreeg het publiek een eerste trailer voorgeschoteld van de aankomende komediefilm. De hilariteit van de oorspronkelijke advertentie lijkt zich ook vertaalt te hebben naar het script en in de trailer zelf.



No Hard Feelings krijgt 22 juni een release.

NieuwsFilm

meest populair