Jennifer Lopez is Netflix helemaal aan het veroveren

Jennifer Lopez is Netflix helemaal aan het veroveren

Met haar nieuwe film belandt ze meteen op de eerste plaats.

Het kon ook niet anders dan dat de nieuwe actiethriller The Mother gelijk bovenaan de Netflix Top 10 zou komen te staan. De nieuwste film met actrice Jennifer Lopez stootte de succesvolle film AKA van de bovenste plaats.

De film The Mother komt van regisseur Niki Caro, bekend van onder meer het oorlogsdrama The Zookeeper's Wife, en door Netflix wordt aangeduid als "spannend" en "meeslepend".

The Mother
Zoals wel vaker is de ontvangst van een grote blockbuster op Netflix matig. Na 64 recensies staat de Tomatometer op slechts 45 procent. Het publiek lijkt meer tevreden, gezien de 76 procent als Audience Score.

FilmTotaal-recensent Jacoline Maes zag de film ook en schrijf in haar recensie met 2,5 ster: "Het gedegen acteerwerk en niet offensief slechte script brengen misschien wel een ontspannend avondje. Echt opletten is niet nodig, want het verhaal volgt een bekend stramien, maar neemt je toch wel makkelijk mee op sleeptouw."

Nu op Netflix
Heb je de moeder van JLo nog niet in actie gezien, dan vind je de thriller nu hier op Netflix.


Na zich jarenlang te hebben verstopt in de wildernis van Alaska, keert een dodelijke moordenaar terug om de dochter te redden van wie ze op grote afstand hield.

NieuwsFilm

meest populair