Sean Gunn over de kans op 'Guardians of the Galaxy Vol. 4' zonder James Gunn

Sean Gunn over de kans op 'Guardians of the Galaxy Vol. 4' zonder James Gunn

Zijn broer sluit de deur niet volledig.

Op dit moment draait de derde Guardians of the Galaxy-film in de bioscopen. De grote vraag is nu, krijgen we de Guardians ooit nog te zien? Sean Gunn laat zich hier nu over uit.

James Gunn heeft alle drie de Guardians-films voor zijn rekening genomen, maar de filmmaker sluit nu het Marvel hoofdstuk. Enige tijd geleden werd hij namelijk aangesteld als de nieuwe grote baas van DC, waar hij zich nu dus op wil gaan focussen.

Vervanging
Dat niet alleen. Ook Dave Bautista liet recentelijk weten dat hij niet meer terug zou keren als Drax, terwijl Zoe Saldana zei dat zij het stokje over wil geven als Gamora aan een andere actrice. Kan de franchise echter verder gaan zonder deze grote namen en al helemaal zonder de regisseur?

Zijn broer, Sean, laat zich hier nu over uit. De laatste paar films kreeg hij steeds meer te doen als Kraglin, maar ondanks het feit dat Sean met zijn broer meegaat naar DC (samen gaan ze aan de slag met de serie Creature Commandos), zegt Sean dat hij nog niet klaar is met Marvel.

Meer
Zo zegt de acteur: "Ik sluit de deur nooit volledig. In mijn carrière sta ik altijd open voor wat hierna kan gebeuren. Ik denk er op dit moment absoluut niet aan om een andere Guardians-film te maken met een andere regisseur, maar ik verwacht niet dat mijn broer ooit nog terugkeert..."

"Mocht het er ooit nog van komen, dan is dat zeker niet in de nabije toekomst. We zullen zien hoe het allemaal gaat. Als er meer projecten opduiken dat sta ik daar zeker voor open. We kijken wel wat er gaat gebeuren".

NieuwsFilm

meest populair