Sylvester Stallone terug in 'Cliffhanger 2': hier gaat het vervolg over

Sylvester Stallone terug in 'Cliffhanger 2': hier gaat het vervolg over

Een mix van Creed en Top Gun: Maverick?!

Sylvester Stallone maakt eindelijk een vervolg op een van zijn klassiekers. Over een tijd verschijnt het tweede deel van Cliffhanger en de eerste details zijn inmiddels gedeeld.

Goed nieuws voor fans van adrenaline en van Stallone, want de actiefilm Cliffhanger krijgt een tweede deel. Hoewel het tot dusver niet bekend was waarover dat vervolg zou moeten gaan, zijn we nu meer te weten gekomen.

Ontwikkeling
We weten al dat Stallone terugkeert naar de reeks en dus de rol van Gabe Walker opnieuw op zal pakken. Volgens regisseur Ric Roman Waugh wordt deel twee opnieuw episch op een totaal andere manier dan we gewend zijn.

Volgens Waugh zien we dat het personage van Stallone een flinke ontwikkeling heeft gemaakt - wat natuurlijk niet anders kan met het verschil tussen de originele film uit 1993.

Zoals Creed en Top Gun: Maverick
We zien meer van een dochter van Gabe, die in de voetsporen van haar vader treedt. Overigens zal deel twee zich afspelen in de Italiaanse Alpen waar volgens Waugh 'de hel losbarst'. Dat vertelt de regisseur in een interview met ScreenRant.



De regisseur vergelijkt het vervolg op de jaren negentig-klassieker overigens maar al te graag met topfilms zoals Creed en Top Gun: Maverick. Natuurlijk op de manier waarop twee iconische films - de Rocky-reeks en de originele Top Gun - zijn voortgezet in een nieuwe vorm. "Dat is een beetje wat wij zoeken met Cliffhanger, dus het is leuk om deel uit te maken van een nieuwe frisse start", aldus Waugh.

NieuwsFilm

meest populair