Michael J. Fox over de potentiële remake van 'Back to the Future'

Is hij enthousiast over een mogelijke reboot?


De ster van Back to the Future, Michael J. Fox, ziet een reboot van de klassieker eigenlijk helemaal niet zitten. Hij is niet enthousiast over het concept.

Vanwege het succes in de jaren tachtig en negentig van de Back to the Future-reeks (en de hype rondom reboots tegenwoordig), is een nieuwe film in de franchise niet uitgesloten. Toch ziet acteur Michael J. Fox dat niet zitten, vertelt hij in een gesprek met Variety.

'Ik ben al betaald'
Fox is niet enthousiast over het project: "Ik ben niet fanatiek. Doe wat je wil, het is jouw film. Ik ben al betaald." Mocht zo'n reboot er tóch komen, dan moet deze in alles verschillen van de originele delen.

"Ik denk niet dat het nodig is", vertelt Fox. "Dat opnieuw opstarten is niet nodig, want ga je nog iets verduidelijken? Ga je een betere manier vinden om het verhaal te vertellen? Ik betwijfel het."

Nooit betrokken geweest
Ook deelt de acteur dat hij zelf in het verleden nooit is gevraagd voor de rol van Marty McFly: "Ik weet zeker dat iemand erover heeft nagedacht. Maar ik bevond me toen in het vroege stadium van Parkinson op dat moment, dus ik weet niet of ik dat op me had willen nemen. (...) Ik ben er nooit betrokken bij geraakt."NieuwsFilm

meest populair