De nieuwste 'Hellboy'-film is al klaar: 'The Crooked Man' komt eraan

De nieuwste 'Hellboy'-film is al klaar: 'The Crooked Man' komt eraan

Bedenker van Hellboy is al onder de indruk.

Regisseur Guillermo del Toro maakte in het al wat verdere verleden twee Hellboy-films met Ron Perlman in de titelrol. De afrondende derde film kwam er nooit, wel was er de reboot Hellboy uit 2019. Die film was een dikke vette blunder.

Nu komt er weer een reboot, met Hellboy: The Crooked Man van regisseur Brian Taylor. Het is te hopen dat hij beter werk aflevert dan wat hij deed met Ghost Rider: Spirit of Vengeance uit 2011.

Opnames klaar
De opnames zijn nu afgerond voor Hellboy: The Crooked Man en dat betekent dat de film met Deadpool 2-acteur Jack Kesy in de hoofdrol de post-productiefase ingaat.

"Ik ben niet op de set voor deze geweest, maar ze waren aardig genoeg om me 'dailies' te sturen en ik moet zeggen dat ik genoten heb van wat ik heb gezien," schrijft Hellboy-bedenker Mike Mignola onder meer op zijn Instagram.

The Crooked Man
The Crooked Man wordt stevig R-rated en heeft ook rollen voor onder meer Jefferson White als Tom Ferrell, Adeline Rudolph als Bobbie Jo Song en Leah McNamara als Effie Kolb.

De vierde film, die losstaat van de eerdere films, volgt Hellboy en een jonge BPRD-agent terwijl ze stranden in de Appalachia van de jaren vijftig. Ze ontdekken een kleine gemeenschap die wordt achtervolgd door heksen, geleid door de 'Crooked Man'.



NieuwsFilm

meest populair