Jason Momoa is over één ding in 'Fast X' erg teleurgesteld

Jason Momoa is over één ding in 'Fast X' erg teleurgesteld

De acteur had één ding nog veel meer willen doen.

Morgen komt alweer het tiende deel in de Fast & Furious-reeks uit in de bioscopen. In Fast X speelt niemand minder dan Jason Momoa (Aquaman) de grote vijand die gaat trachten Dom en zijn familie te vernietigen. De acteur is alleen teleurgesteld dat zijn personage iets niet veel kon doen.

Uit de eerste reacties blijkt dat Jason Momoa's Dante de potentie heeft om een favoriet onder de fans te worden. In een interview met Cinemablend vertelt de acteur dat hij graag meer zelf had willen rijden.

Zelf rijden
In het interview vertelt Momoa dat hij teleurgesteld was dat hij niet wat meer zelf kon rijden:
"Mijn enige minpunt van de hele zaak is misschien dat ik niet meer heb kunnen rijden, wat in de volgende zal veranderen. Dat zal mijn enorme verzoek zijn, ik zou dat graag willen leren."

"Ik weet hoe ik motor moet rijden door gewoon mijn eigen ding te doen, en dus deed ik 80 procent van de motorstunts, wat geweldig is en ik ben super blij dat ze me vertrouwden om het te doen. En dan de stunts die het hele plaatje in gevaar zouden brengen, natuurlijk zou een stuntman dat overnemen, maar ik zou heel graag meer willen rijden."

Bijna te zien
Momoa bevestigt nu dus ook dat hij in de volgende film te zien is. Hij hoopt in het elfde deel meer autostunts zelf te mogen doen. Hieronder bekijk je de laatste, explosieve trailer van Fast X.


Momoa is niet de enige nieuwkomer in Fast X. Zo maken Brie Larson (Captain Marvel), Alan Ritchson (Reacher) en Daniela Melchior (The Suicide Squad) ook hun debuut in de 'Fast Saga'.

NieuwsFilm

meest populair