De tiende 'Fast & Furious'-film krijgt nog een laatste trailer en die gaat helemaal los!

De tiende 'Fast & Furious'-film krijgt nog een laatste trailer en die gaat helemaal los!

De laatste trailer staat online!

Drie dagen voor de release van Fast X wordt nog snel de allerlaatste spectaculaire trailer online gezet.

De laatste trailer voor het tiende deel is chaotisch en toont veel explosieve actiescènes die we allemaal kunnen verwachten in de film.

Eerste reacties
De eerste reacties voor de film zijn binnen en lijken voorlopig erg positief. De meeste recensenten prijzen vooral de non-stop actie en Jason Mamoa's rol als schurk van de film.

"Fast X is van Jason Momoa. Hij voegt een scherp randje en wat verfrissende donkere humor toe aan de film. De rest is belachelijkheid met onhandige elementen, maar het is enorm vermakelijk" Schrijft Simon Thompson van Variety op Twitter.

De laatste trailer
De laatste trailer begint met een recap van wat Dom en zijn crew door de jaren hebben gedaan. Vervolgens werpt de trailer ons in een echt actiespektakel waarin de 'Family' weer bij elkaar komt om de nieuwe vijand te verslaan. Bekijk de trailer hieronder:



Enorme cast
Fast X lijkt wel een Fast & Furious reünie. Naast Vin Diesel, keren ook Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, John Cena, Jason Statham, Sung Kang, Scott Eastwood, Michael Rooker en Charlize Theron terug voor de tiende film.

Fast X is vanaf vrijdag te zien in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair