Wat het verrassende einde van 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' betekent volgens Sean Gunn

Wat het verrassende einde van 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' betekent volgens Sean Gunn

De acteur geeft zijn mening.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 is nu even uit en is zowel onder critici als fans goed ontvangen. Veel mensen vinden dat het derde deel het verhaal van de Guardians op een mooie manier afsluit. Kraglin-acteur Sean Gunn deelt nu zijn mening over het einde.

Let op! Dit artikel bevat SPOILERS voor Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Onverwacht einde
In een nieuw interview met Comicbook vertelde Gunn over het einde van de trilogie en het feit dat niemand van de Guardians doodging: "Ik weet dat James er verschillende keren mee speelde, dus het was alsof die-en-die misschien zou sterven. En toen, tijdens het uitzoeken van het verhaal, klopte het gewoon voor niemand."

"En ik vind het leuk waar iedereen terechtkomt, en het is waar, het is een soort finaliteit voor veel personages zonder dood, dat is ook best interessant voor mij."

Toekomst
Veel fans hadden de verwachting dat iemand van de Guardians het niet zou redden in de derde film, en dan met name Rocket Raccoon (Bradley Cooper). Het tegendeel bleek waar; Rocket Raccoon is zelfs de leider van een nieuw Guardians-team.


Wanneer we dit nieuwe team bestaande uit Rocket, Groot, Kraglin, Cosmo, Adam Warlock, Phyla-Vell en Blurg gaan zien, is nog maar de vraag. We hebben de Guardians in ieder geval nog niet voor de laatste keer gezien.

NieuwsFilm

meest populair