Ondanks dramatische ontvangst komt 'Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2' er gewoon

Ondanks dramatische ontvangst komt 'Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2' er gewoon

De low-budget slasher wist wel een verrassend succes te worden aan de bioscoopkassa's.

Nog begin dit jaar kwam Winnie the Pooh: Blood Honey beperkt uit in de Nederlandse bioscopen, evenals in meerdere delen van de wereld. Het klinkt misschien raar, maar een vervolg is al onderweg.

Regisseur Rhys Frake-Waterfield wist met zijn unieke interpretatie van A. A. Milne's geliefde bronmateriaal redelijk wat blikken naar zich toe te trekken. Het leverde zeker geen pareltje van een film op, maar wel een mooie financiële winst.

Blood and Honey
Uitermate lage beoordelingen weerhield het geïnteresseerde publiek niet de film een kans te geven, want met een productiebudget van net geen $15.000 dollar wist de film wereldwijd een verrassende $6 miljoen dollar binnen te slepen.

De slasher franchise film draait om Winnie de Pooh en Knorretje. De twee zijn verwilderd nadat ze door hun vriend Christopher Robin in het wild zijn achtergelaten en gaan op een moorddadige rooftocht door het Hundred Acre Wood.

Het vervolg
Grappig genoeg werd het vervolg aangekondigd nog vóór de bioscooprelease van Blood and Honey. Nu komt The Hollywood Reporter met het nieuws dat het vervolg opnieuw internationaal verkocht lijkt te zijn.

Rhys Frake-Waterfield keert uiteraard terug als de schrijver en regisseur van het vervolg, waarvoor het productiebudget hoger zal zijn dan dat van zijn voorganger. Er zijn nog geen details onthuld over het verhaal, wel werd aangegeven dat de opnames aankomende herfst moeten gaan beginnen.

Pre-productie
Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 zit op het moment in de pre-productie fase en zal nog zeker een jaartje op zich laten wachten. Hier kun je de recensie lezen van FilmTotaal voor de film.



NieuwsFilm

meest populair