Stephen King over volgende superheldenfilm: "ik heb echt van de film genoten"

Stephen King over volgende superheldenfilm: "ik heb echt van de film genoten"

Is dit zijn eigen mening of krijgt hij hier een smak geld voor?

Stephen King is natuurlijk een van 's werelds beroemdste schrijvers. Al behoorlijk wat van zijn boeken zijn verfilmd, maar hij is zelf ook een filmfanaat. Nu is er volgens hem weer een film die meer dan de moeite waard is.

Ondanks het feit dat de 'gewone mens' nog enkele weken moet wachten op de nieuwe DC blockbuster The Flash heeft King deze wel al mogen zien. De schrijver deelt maar wat graag zijn mening over films en doet dat nu ook weer met de nieuwe superheldenfilm.

Lof
Het is duidelijk te merken dat King er van genoten heeft. Zo schrijft hij op zijn Twitter-pagina: "Ik heb vandaag al 'The Flash' mogen kijken. Normaal gesproken geef ik niet veel om superheldenfilms, maar deze is wel echt speciaal".

"Er zit echt een hart in. Het is een grappige film die er prachtig uitziet. Ik heb er echt van genoten". Op z'n minst een van zijn volgers vroeg zich af of King de film echt zo goed vindt of betaald krijgt om dit te zeggen.

Vraag
Deze persoon vroeg King dan ook of het hier ging om zijn eigen antwoord, maar hij werd toen bijgestaan door niemand minder dan James Gunn, die zei: "Hell yeah it is". Bekijk het originele bericht van King hieronder.



NieuwsFilm

meest populair