Wanneer kun je op Disney+ kijken naar 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'?

Wanneer kun je op Disney+ kijken naar 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'?

In de zomer is het zover.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 is en blijft een grote hit. De Marvel-blockbuster overtreft de verwachtingen en zal nog wel enige tijd in de bioscoop te zien zijn. Toch willen sommige mensen nu al weten wanneer de superheldenfilm te zien zal zijn op Disney+.

Bioscopen kregen wereldwijd een enorme klap vanwege de pandemie. Ondanks het feit dat sommige films nu wel weer goed beginnen te scoren aan de box-office, is streaming nu wel belangrijker dan ooit tevoren.

Disney+
De vraag luidt nu dan ook: wanneer komt Guardians of the Galaxy Vol. 3 op Disney+ te staan? Dit is nog niet bevestigd, al kunnen we wel een gokje wagen als we naar de andere Marvel films kijken.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania verscheen voor het eerst in de bioscoop op 17 februari en werd precies drie maanden later toegevoegd aan de streaminggigant.

Mocht 'het Huis van de Muis' een soortgelijk schema willen aanhouden voor de derde Guardians-film, dan zal deze waarschijnlijk de eerste 15 dagen van augustus toegevoegd worden op Disney+.

Wel of niet
Misschien dat het echter nog iets langer zal duren. Guardians scoort namelijk een stuk beter dan Quantumania, dus misschien dat Marvel zal proberen iets langer van dit succes te profiteren door hem langer in de bioscopen te houden. Meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen.



NieuwsFilm

meest populair