Deze geliefde Marvel-personages zijn weer van de partij in 'Deadpool 3'

Deze geliefde Marvel-personages zijn weer van de partij in 'Deadpool 3'

De cast blijft groeien.

Met de terugkeer van Hugh Jackman's Wolverine werd Deadpool 3 voor veel fans al hun meest geanticipeerde superheldenfilm van de komende jaren. Gelukkig keren ook veel bekende gezichten van de vorige Deadpool-films terug.

Deadline meldt namelijk dat Brianna Hildebrand en Shioli Kutsuna terugkeren als Negasonic Teenage Warhead en Yukio.

Bekende gezichten
Hildebrand is al sinds de eerste film uit 2016 onderdeel van de Deadpool-reeks. Het was de eerste keer dat fans het redelijk onbekende X-Men-personage op het witte doek zagen. Kutsuna's Yukio werd in Deadpool 2 geïntroduceerd als de liefdespartner van Negasonic Teenage Warhead.

Andere personages die terugkeren voor in het vervolg zijn onder meer Karan Soni, Leslie Uggams, Morena Baccarin, Stefan Kapicic en Rob Delaney als Dopinder, Blind Al, Vanessa, Colossus en het menselijke X-Force-lid Peter.

Volgend jaar
Hieronder bekijk je de scène waarin Negasonic Teenage Warhead haar vriendin Yukio voorstelt aan Wade Wilson/Deadpool in Deadpool 2. De interactie verloopt exact zoals je zou verwachten.


De film komt op 8 november 2024 uit in de bioscoop. Emma Corrin en Matthew MacFayden maken hun Marvel-debuut als nieuwe, voorlopig onbekende personages.

NieuwsFilm

meest populair