Onverwachte cameo's in 'Fast X' geven hoop voor 'Fast X: Part 2'

Onverwachte cameo's in 'Fast X' geven hoop voor 'Fast X: Part 2'

Twee grote namen keren terug in Fast & Furious 10.

Afgelopen woensdag verscheen Fast X in de Nederlandse bioscopen en in die film zijn vele grote namen te zien. Opvallend genoeg waren er ook twee enorme cameo's die veel goeds voorspellen voor de volgende film in de reeks.

Let op: SPOILERS


Die cameo's komen van acteurs die al eerder in de reeks te zien waren en het mag duidelijk zijn dat zij terugkeren in de elfde Fast & Furious-film. We hebben het over Gal Gadot en Dwayne Johnson.

Gal Gadot - Gisele Yashar
Aan het einde van de film zien we hoe Gisele Yashar van Gadot de personages Letty en Cipher worden gered uit hun benarde situatie op Antarctica. Ze komt aan in een onderzeeboot die - heel onlogisch - door de grond van de Zuidpool boort.

Opvallend genoeg ging Gisele nog dood in Fast & Furious 6 uit 2013 toen ze Hans hand losliet en van een vliegtuig naar beneden stortte, haar dood tegemoet. Nu is ze dus terug.


The Rock - Luke Hobbs
In de scène tijdens de aftiteling zien we hoe Luke Hobbs van The Rock terugkeert. In Fast & Furious 8 (2017) zien we nog dat hij pensioneert om meer tijd door te brengen om vervolgens terug te keren voor de spin-off Hobbs & Shaw uit 2019.

Johnson gaf in 2021 aan niet terug te keren naar de franchise nadat hij overhoop lag met hoofdrolspeler Vin Diesel. De heren lijken toch weer een weg te hebben gevonden om samen te werken.


Fast X: Part 2 moet in 2025 op het witte doek verschijnen en mogelijk komt er ook nog een twaalfde film, ongetwijfeld gevolgd door een reeks spin-offs.

NieuwsFilm

meest populair