3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

The Babysitter (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: McG | Cast: Samara Weaving, Judah Lewis, Bella Thorne, e.a. | Kijk direct
De twaalfjarige Cole heeft als enige van zijn klas nog een babysitter en wordt daar flink mee gepest. Toch heeft hij niet veel te klagen: zijn oppas Bee is namelijk ontzettend knap en aardig. Maar wanneer Cole 's avonds stiekem uit bed gaat om naar haar te gluren, ontdekt hij dat Bee deel uitmaakt van een satanische sekte. En deze is tot alles bereid om hem de mond te snoeren.



Papillon (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Noer | Cast: Charlie Hunnam, Rami Malek, Yorick van Wageningen, e.a. | Kijk direct
Kluiskraker Henri Charrière wordt na een - naar eigen zeggen onterechte - veroordeling voor moord verscheept naar een strafkolonie Frans-Guyana. Daar sluit hij al snel een verbond met de fijngevoelige crimineel Louis Dega. De twee beramen een plan om hun vrijheid te herwinnen. Maar na een mislukte ontsnappingspoging, belanden ze op het beruchte Duivelseiland. Alle hoop lijkt verloren, maar toch weet Charrière van geen opgeven.



Lou (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Anne Foerster | Cast: Allison Janney, Jurnee Smollett, Logan Marshall-Green, e.a. | Kijk direct
Lou leeft een teruggetrokken bestaan met haar hond. Tijdens een zware storm wordt Vee, de dochter van haar buurvrouw Hannah, ontvoerd. Als Hannah bij haar aanklopt en smeekt om hulp, besluit Lou in actie te komen. In een poging om Vee te redden, gaat ze niet alleen de strijd aan met de natuur, maar ook haar duistere verleden.



NieuwsFilm

meest populair