Losse jurk van Emma Watson zorgde onbedoeld voor twee behoorlijk pikante momenten

Losse jurk van Emma Watson zorgde onbedoeld voor twee behoorlijk pikante momenten

De actrice kan er zelf wel om lachen.

Enkele dagen geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Cara Delevingne. De actrice had in het verleden een behoorlijke 'kledingblooper' gemaakt, waardoor ze iets meer liet zien dan de bedoeling was. Hier weet Emma Watson ook alles vanaf.

Watson werd al op jonge leeftijd wereldberoemd dankzij de Harry Potter-franchise, waarin zij natuurlijk te zien is als Hermione Granger. Ook hierna had ze nog de rollen voor het oprapen. Denk bijvoorbeeld maar aan Little Women en Beauty and the Beast.

Rode loper
Ondanks het feit dat de actrice heeft laten weten het rustiger aan te willen doen, is ze nog steeds zeer geliefd en wordt ze gevraagd voor menige rode loper of andere grote evenementen. Normaalgesproken steelt de prachtige Watson altijd de show, maar het verloopt niet altijd vlekkeloos.

Tijdens een van Harry Potter-premières had Watson niet een maar twee problemen met haar jurk. Op een gegeven moment hing haar jurk zo ver open dat ze meer liet zien dan dat het de bedoeling was... Maar ze liet alleen per ongeluk een deel van haar borst zien maar ook haar ondergoed.

Open
Haar jurk hing wederom iets te ver open, waardoor het ondergoed van Watson duidelijk was te zien. Gelukkig kon de actrice het zelf wel weglachen.

Zo zei ze zelf tijdens een interview met David Letterman: "Tja, dit is een foutje dat wel vaker voorkomt. Gelukkig had ik tenminste ondergoed aan!" Bekijk het kiekje hier.

NieuwsFilm

meest populair