'The Flash' brengt iets 'Marvel'-achtigs naar het DC Extended Universe

'The Flash' brengt iets 'Marvel'-achtigs naar het DC Extended Universe

De superheldenfilm lijkt een mega hit te gaan worden!

Er was de laatste paar maanden behoorlijk veel te doen over The Flash, voornamelijk vanwege het feit dat hoofdrolspeler Ezra Miller regelmatig negatief in het nieuws langskwam. Toch blijkt het dat DC goud in handen heeft met de blockbuster.

De eerste voorspellingen zien er namelijk heel goed uit. Zo wordt er verondersteld dat The Flash niet alleen de nodige positieve reacties en recensies zal vergaren, maar ook een hit zal zijn aan de box-office.

Wat te verwachten
Box-Office Pro zegt dat The Flash alleen al tijdens zijn openingsweekend tussen de 115 en 140 miljoen dollar zal ophalen. Mocht dit daadwerkelijk het geval zijn, dan pakt de blockbuster de bronzen plak.

Alleen Batman v Superman: Dawn of Justice (166 miljoen dollar) en Man of Steel (116 miljoen dollar) deden het beter, maar misschien dat Flash ook dus nog wel Superman inhaalt.

Hit
Een van de redenen waarom de film zo goed zou kunnen gaan scoren is vanwege de terugkeer van niet een maar twee Batmans, namelijk Ben Affleck en zelfs Michael Keaton. Ook keert de grote schurk General Zod (Michael Shannon) terug en krijgen we de nieuwe Supergirl (Sasha Calle) te zien.

Bekijk de trailer nogmaals hieronder.



NieuwsFilm

meest populair